ЗА СДРУЖЕНИЕ СУПРИ

Определяме се като независима, неполитическа, неправителствена, нерелигиозна,  демократична организация, създадена изцяло в името на гражданите в България независимо от тяхната възраст, пол, образование и др. Като такава имаме за наша основна мисия и цел да информираме, подпомагаме, запазваме насърчаваме, развиваме, подобряваме и създаваме силни професионални и социални връзки между хора с интереси в различни области и сфери на обществото; извършване на граждански контрол върху изпълнителната, законодателната и съдебната власти в Република България;

Защита на обществено значими каузи и гражданско участие в управлението; предоставянето на социална помощ в различни области на обществото; повишаването на общата информираност на обществото и хората със специфични потребности за различните възможности и дейности в тяхна подкрепа; организиране и стимулиране на социални проучвания и анализи;  обучение на членовете и на външни лица; набиране на информация за развитието и световните достижения и тенденции в развитието на обществото.

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме от Сдружение „СТАБИЛЕН И УСТОЙЧИВ ПРОСПЕРИТЕТ ЗА РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ“ – СУПРИ възникнахме още през 2007г като неформална група от млади и амбициозни ентусиасти. А през 2015 г. придобихме своята правна форма като сдружение с нестопанска цел в обществена полза след регистриранията си в Шуменски Окръжен Съд. Можем да се похвалим с бърз, постоянен и прогресивно нарастващ брой на членовете и доброволците работещи за нашите каузи и идеи.

НАШАТА МИСИЯ Е…

Вярваме, че можем да провокираме неговото творческо мислене, комуникативност, техническа креативност и толерантност, чрез участие в доброволчески акции, проекти за разширяване на кръгозора и повишаване на квалификацията, конкурси и събития в различни български и международни структури и организации, проекти за защита на обществено значими каузи и активен контрол и участие в управлението, както и в разработването на иновативни решения и научна дейност.

Мотото ни гласи:

Concordia victoriam gignit — съгласието ражда победата

icon-heading